+31 (0) 6 260 260 04 HULP NODIG?
0item(s)

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Product was successfully added to your shopping cart.

Wat in 2010 begonnen is als een leuk experiment, heeft geleid tot een serieuze zaak. Communicatie op het internet kan soms nogal onpersoonlijk aanvoelen, maar wij vinden het belangrijk om te laten weten wie wij zijn

Hoe is de site ontstaan?

Omdat we van mening waren dat er in Nederland weinig (kwaliteits)producten verkrijgbaar waren voor survivaldoeleinden hebben we ons in 2011 ingeschreven bij de Kamer van Koophandel om zo met de ‘Bugoutshop’ te starten. Dit was de eerste plek waar we paracord verkochten, aangezien het koord vaak wordt gebruikt voor bushcraft (een vorm van survivallen). Na een tijdje vonden we dat het paracord een eigen site verdiende, waarmee 550paracord.nl mee werd geboren. Ook deden we ervaring op met het oprichten van ESEEknives.nl (gericht op de messen van ESEE Knives) en MoraKnives.nl (gericht op de messen van Mora of Sweden). Paracord bleef echter onze grootste passie: 550paracord.nl werd na enige tijd Paracordshop.nl, en later ontstonden ook Paracordshop.be en Paracrodshop.de. We proberen tot op de dag van vandaag door te groeien en jullie een betere ervaring te bieden!

Waarom zou ik voor jullie site kiezen?

Naast ondernemer zijn we zelf natuurlijk ook klant. Alles wat we doen spiegelen we dan ook altijd eerst aan onszelf. We stellen ons daarom altijd zelf de vraag: "Hoe willen we zelf geholpen worden?". We hopen dat deze reflectie leidt tot een betere ervaring voor zowel ons als jullie.
 
Kwaliteit is voor ons een echt speerpunt. We zijn dan ook erg selectief bij de keuze van onze producten. Uiteindelijk is er niemand bij gebaat (zowel jullie, als wijzelf) dat het paracord of de paracord-accessoires niet naar behoren hun taak vervullen. We nemen klachten over de producten erg serieus en proberen alleen producten aan te bieden waar we zelf écht blij van worden. Ons paracord komt dan ook van een gecertificeerde leverancier uit Amerika, die ook voor de Amerikaanse overheid produceert. We proberen deze producten ook scherp geprijsd aan te bieden, waardoor dit kwaliteitsparacord voor een breed publiek aan te schaffen is.

Een heldere en transparante communicatie staat bij ons op de eerste plaats. We vinden het erg belangrijk dat onze klanten weten waar ze aan toe zijn en zich prettig voelen vóór, tijdens en ná een aankoop. Ook als je nog niet zeker weet of je tot een aankoop over zal gaan. We proberen zoveel mogelijk vragen te beantwoorden op de website. Mocht je onverhoopt toch nog met vragen blijven zitten, dan vinden we het ook belangrijk dat je met ons in contact kan komen. Onze contactgegevens vind je onder aan elke pagina en op de contactpagina. Ook kan je via onze Facebook-pagina met ons in gesprek komen; je kan hier met je vragen of opmerkingen eventueel ook anderen helpen, wanneer je een bericht op onze pagina schrijft. We vinden het zelf erg leuk om te weten wie er zoal bij ons koopt!
 

Bedankt voor je bezoek en veel knoopplezier gewenst!